Komplex bőrproblémákra balzsam – Skin Saver

(2 vásárlói értékelés)

8 890 Ft

✓ VÉDI, HELYREÁLLÍTJA ÉS FIATALÍTJA A SÉRÜLT BŐRT – Ezt a többcélú kenőcsöt úgy fejlesztették ki, hogy hatékonyan védje és állítsa vissza a bőrt eredeti formájába. Bőrnyugtató és bőrfiatalító hatása pedig természetes ragyogást ad a bőrnek.

✓ SIMA, PUHA EGÉSZSÉGES BŐR – Eredeti állapotába szeretnéd állítani a bőröd? Akkor használd naponta háromszor, az eredmény sima, puha és egészséges bőr lesz, amit imádni fogsz!

✓ AZ ATÓPIÁS BŐR HATÉKONY KEZELÉSE – A kenőcs klinikailag igazoltan kezeli az atópiás, irritált és viszkető bőrt. Az Izraeli Diabetes Szövetség jóváhagyásával.

✓ EGYEDI FORMULA 99%-OS GYÓGYNÖVÉNYKIVONATTAL – Fekete üröm, madárkeserűfű, orvosi zsálya és közönséges mirtusz egyvelege egy egyedi többcélú formulát alkat. Egy igazi “mentő kenőcs” a Skin Saver, kiválóan alkalmazható a felületes és komplex bőrproblémákra.

✓ IDEÁLIS MINDEN BŐRÍPUSRA – Élvezd a krém egyedi kezelésének előnyeit minden nap. Alkalmas minden bőrtípusra, beleértve a száraz, érzékeny és sérült bőrt is, így ideális minden családtag számára!

Készleten

Komplex bőrproblémákra balzsam – Skin Saver

8 890 Ft