Irritált és kidörzsölt bőrre – Redskin

(1 vásárlói értékelés)

6 490 Ft

✓ MONDJ BÚCSÚT AZ IRRITÁLT ÉS KIDÖRZSÖLT BŐRTŐL – A madárkeserűfű alapú, nem illatosított bőrnyugtató krémünk helyreállítja az irritált bőrt az érzékeny területeken is, legyen az ágyék, hónalj, váll, nyak vagy bármely más. Segít megőrizni a rugalmas és puha bőrt még az irritáló hatásokat kiváltó mozgás közben is!

✓ GYORS OTTHONI KEZELÉS – A krém az antioxidáns madárkeserűfüvön kívül még számos olyan gyógyító hatású ásványi anyagot tartalmaz, mint a tanninok, flavonoidok, alkalodiok és C-vitamin. Az antioxidánsok megfogják a szabad gyököket, véd a káros vegyi anyagoknak való kitettségtől, és megvédi a bőrt.

✓ KERÜLD EL A SEBESEDÉST – A termékekben 15 Izraelben őshonos gyógynövény található, melyek közül a legfontosabb talán a madárkeserűfű, ami híres a varázslatos bőrápolási képességéről. Megállítja a vérzést, elősegíti a gyógyulást és rehabilitálja és megnyugtatja sérült bőrt.

✓ TERMÉSZETES MÓDSZER – Az egyedülálló éghajlatnat köszönhetően az általunk termesztett madárkeserűfű a legoptimálisabb biokémiai környezetben nő, így az gazdag természetes elemekben és savas vitaminokban. Így nyugodtan élvezheted a táplált bőr előnyeit!

✓ NYUGODTAN FOLYTASD AZ ÉLETED – A kiváló biológiai összetevőknek köszönhetően a krém rendkívül gyorsan gyógyítja a bőrt, így nem kell aggódnod a jövőben amiatt, hogy bármi is kikezdené érzékeny bőröd!

Készleten

Irritált és kidörzsölt bőrre – Redskin

6 490 Ft