Kiszáradt, fájó kezekre kézkrém – Dry Hands

  (3 vásárlói értékelés)

  6 490 Ft

  ✓ KÖNNYEN ÉS GYORSAN FELSZÍVÓDIK – Ez a hidratáló öregedésgátló kézkrém gyorsan áthatol a bőrön, és puha, sima kezeket varázsol, olajos kéz érzése nélkül.

  ✓ BŐRFIATALÍTÓ HATÁS – Az antioxidánsok megfogják a szabad gyököket, véd a káros vegyi anyagoknak való kitettségtől, és megvédi a száraz kezeket a szélsőséges hőmérséklet változásoktól.

  ✓ 75%-OS MADÁRKESERŰFŰ KIVONAT – A bőrsejtek regenerálásának egyik leghatékonyabb gyógynövénye. A termék barnás színe természetes szín, amely a Moraz egyedi, magas minőségű gyógynövénykivonat előállításának folyamatából származik.

  ✓ KIFEJEZETTEN SZÁRAZ KEZEKRE – Ezt a gyógynövényes krémet olyan emberek számára fejlesztették, akiknek száraz a tenyerük, hámlós és repedezett kézbőrük van. Javítja az érdes, repedezett, bőrpíros és hámlós kezeket.

  ✓ JAVÍTJA A BŐR HIDRATÁLTSÁGÁT – A Moraz kézkrém hozzájárul a bőr nedvességtartó képességének megerősítéséhez, így erősebb és rugalmasabb lesz tőle a kéz. Rendszeres használat esetén egészségesebbé és fiatalabbá teszi a bőrt.

  Készleten

  Kiszáradt, fájó kezekre kézkrém – Dry Hands

  6 490 Ft