Száraz, sérült lábbőrre krém – Caftan

  (2 vásárlói értékelés)

  6 490 Ft

  ✓ SZÁRAZ BŐRRE, FÉRFIAKNAK ÉS NŐKNEK EGYARÁNT – Használd az egész lábfejeden, a talpadon és a lábujjak közötti száraz, durva részeken. Segít a különböző típusú lábat érintő bőrproblémák kezelésében, felfrissíti a fáradt lábakat és csökkenti a túlzott izzadást.

  ✓ FELEJTSD EL ÖRÖKRE A FÁJÓS LÁBAKAT – Kezdd el élni az életet! A lábkrém összetevői úgy lettek összeválogatva, hogy az kifejezetten a rossz állapotban lévő, repedezett és száraz lábakon segítsen. Visszaállítja a bőr eredeti állapotát gyorsan és hatékonyan,. Segítsen neked, hogy visszatérjen a lábadra!

  ✓ BŐRFIATALÍTÓ HATÁS – Az antioxidánsok megfogják a szabad gyököket, véd a káros vegyi anyagoktól,és megvédi a száraz lábakat az extrém hőingadozásoktól.

  ✓ 75%-OS MADÁRKESERŰFŰ KIVONAT – A bőrsejtek regenerálásának egyik leghatékonyabb gyógynövénye. A termék barnás színe természetes szín, amely a Moraz egyedi, magas minőségű gyógynövénykivonat előállításának folyamatából származik.

  ✓ KÖNNYEN ÉS GYORSAN FELSZÍVÓDIK – Ez a hidratáló öregedésgátló lábkrém gyorsan áthatol a bőrön, és puha, sima kezeket varázsol, olajos láb érzése nélkül.

  Készleten

  Száraz, sérült lábbőrre krém – Caftan

  6 490 Ft

  Cikkszám: 007 Kategória: Címkék: , , ,