A Moraz fő hatóanyagának bőrregeneráló hatását az alapító Eliyahu Yahel 1984-ben fedezte fel Izraelben. 1991 óta gyártunk gyógynövénykivonatos krémeket. Az évek során összegyűlt átfogó ismereteink segítségével rengeteg formulát kipróbáltunk. Így készülhetett el a végleges gyártási technológia, amely segítségével a gyógynövényből származó hatóanyagok 75-100%-t teszik ki a krémjeinknek, így biztosítva a különösen hatékony termékeket. Az évek során Izraelben és külföldön végzett klinikai és laboratóriumi vizsgálatok eredményei egyértelműen alátámasztják azt, amit mi már tudtunk: a Moraz termékek egy teljesen új világot nyitnak meg a bőrápolási piacon.

Válaszd a világ egyik vezető gyártóját, évente több millió ember nem tévedhet.

Szakterületünk a gyógynövények. A Moraz termékei világszerte egyre felkapottak a tudatos vásárlók körében akiknek fontos a természetes bőrápolás.

A gyógynövény kivonat egyedi előállítási módszereken alapul, elsősorban a Galileában és a Jezreel-völgyben hagyományos és organikus módszerekkel termesztett Polygonum-ból, amely magyarul a keserűfüvet jelenti.

Olyan termékcsaládot fejlesztettünk ki, amely megoldja a legkülönbözőbb bőrproblémákat, megvédi és táplálja a bőrt.